Geschiedenis van Bingo

Bingo is geboren in Italië bij jaar 1530. Italië is het eerste land waar bingo werd gespeeld en het „Beano“ werd genoemd, genoemd na de bonen die de aantallen in het spel behandelden. Na de inleiding in Italië werd het spel spoedig gekend in Frankrijk. Er was één of andere loterij die in 1778 met als hoofddoel is begonnen die Bingo spelen. Er werden gemaakt tot significante vooruitgang zodat was het spel beter – gekend in verscheidene landen. Met inbegrip van Duitsland.
In Duitsland werd het geïntroduceerd in het jaar 1929 en het werd Beano genoemd en het spel werd gespeeld onder verschillende regels.
De naam van bingo wordt eigenlijk gevonden toen het spel in de Verenigde Staten werd geïntroduceerd. Bepaalde M. Lowe ontdekte het spel in Duitsland op een markt, kocht het en besliste met zijn eigen vrienden te spelen. Het was succes onder zijn vrienden, toen plotseling een persoon uitgeroepen bingo in plaats van Beano voor Lowe eigenlijk duidelijk op dat ogenblik was. Hij veranderde de naam in Bingo en het spel werd spoedig een succes.
Het spel werd gekocht door een priester die een liefdadigheidsinstellingsdoel had. Een wiskundige persoon vond een kaartaantal door het spel met meer unieke combinaties uit te maken en dit was duidelijk een nog groter succes.
Momenteel, is bingo een zeer goed bekend spel in de wereld en wereldwijd gespeeld. Online bingo is nu populairder dan zijn off-line variant.