Hoe werkt Bingocams

Bingocams wordt gewoonlijk gespeeld in communautaire centra maar nu online ook speelde het. Elke bingospeler koopt aan het begin van elk spel minstens één bingo-kaart.

Een bingokaart bevat 24 aantallen. De aantallen zijn willekeurig. De aantallen in de eerste rij zijn tussen 1 en 15, in de tweede rij tussen 15 en 30, in de derde rij tussen 31 en 45, in de vierde rij tussen 46 en 60 en in de laatste rij tussen 61 en 75. Een bezoeker (bij Online bingocams = de computer) kondigt een aantal aan. De bedoeling is dat, als speler moet u deze aantallen bij uw bingoKaart invullen.

Wanneer u bent de eerste om alle nummers in te vullen? Dan won u! Het spelen online – Internet geeft u meer opties terwijl het spelen van bingo. Eerst, kies enkel een „Zaal“ waar u wilt spelen. U kunt een overeenkomst met vrienden bijvoorbeeld maken om samen in een „Zaal“ te spelen.

Er zijn ruimten waar u met €0.10, €0.20 en €0.50 per kaart kunt spelen. Het is ook mogelijk om vrij bij om het even welke ruimte te spelen. U kunt met 10 kaarten meteen in de zelfde ruimte spelen.

This entry was posted in bingo and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.