Bingocams

Als het bingo in zijn meest elementaire vorm die u wilt dan Bingocams is zeker de website voor jou. Maar voordat we lyrisch over zijn verdiensten, een beetje achtergrond de geschiedenis en de context zou leuk zijn om have.Bingocams is een product van Dazzletag Entertainment en touts zich als een van de weinige online bingo sites waar je kunt een echte en een van een soort live-bingo ervaring. In wezen is de hele site gebouwd rond het feit dat je webcam met al je roomies terwijl u bingo, wat betekent dat de interactieve ervaring op Bingocams is ongeëvenaard spelen. Koppel dat met de kans op het winnen van extreem uit deze wereld prijzen en u krijgt een online bingo-hub waar het niet alleen u en de ballen – je bent een deel van een gemeenschap hier.

Dus wat is het aanbod van deze site? Bingocams heeft veel te voelt u zich meer dan welkom, voor een ding. Registreer u bij Bingocams (een snelle proces dat al een minuut duurt en echt niet veel van u af) en je zult een welkomstpakket meeste bingo spelers alleen maar van dromen te krijgen. Allereerst krijg je 5 euro helemaal gratis het moment dat uw registratie is goedgekeurd – een opgeruimde sommetje om te gaan en testen van de site uit met. En dan, als je het gevoel dat het maken van een storting is een haalbare optie is, dan zul je in staat om te profiteren van een 200% welkomstbonus (dat loopt tot € 100) die zeker zal helpen kickstart uw online bingo carrière vrij vlot. En vanaf dat moment, het is een live-bingo ervaring. Het type bingo gespeeld op Bingocams is 90 bal bingo en terwijl de meeste zouden zeggen een beetje variatie zou geen kwaad kunnen herinneren, zijn er gezichten bewegen op je scherm terwijl je speelt. 90ball bingo werkt echt voor dit soort setup. En als je het echt nodig om het te draaien op, probeer dan je hand op een van de vele side games zijn er beschikbaar.

Dus wat kan men verwachten bij wijze van promotie? Little. In tegenstelling tot uw normale bingo site, hier de pure vreugde komt van het spelen van bingo en het kunnen aangezicht tot aangezicht chatten met je roomies. Dit is allemaal begeleid door live hosts en er is geen twijfel dat Bingocams is een van de vriendelijkste en kortste bingo online gemeenschappen. Ook, wanhoop niet, want als jackpots zijn uw ding, thenBingocams is uw plaats. Hun site is gevuld vol met een aantal van de meest opwindende progressieve jackpots die online bingo ooit heeft gezien en u kunt uw bottom dollar wedden dat ze volledig zijn en volkomen mogelijk om te winnen. Wat meer is, als je je live-bingo winnen moment dat voor het bekijken, maakt u kans op jezelf wat extra cash!

Nu, voordat we dit alles brengen een klinkende, gratis te sluiten, laat ons snel de loyaliteit regeling, die is de naam veranderd in-Player statussen en is oneindig veel meer meegaand dan de meeste loyaliteitsprogramma’s te bespreken. En, heel simpel gezegd, de speler statussen zijn een hiërarchie die je zeker wilt beklimmen. Er zijn vijf niveaus, van Brons naar Diamond, en de verschillende lagen op elk niveau. Alle leden automatisch beginnen op Bronze level spelers en de noodzaak om de status van punten te verzamelen om de rangen omhoog klimmen. De punten worden verzameld elke keer dat je wint. Het is zo makkelijk. Niet te vergeten, je iedere keer krijg je een mystery bonus de speler verandert de status er is veel om naar uit te kijken. In feite, dat is het mooie van Bingocams … er is zoveel om naar uit te kijken.

This entry was posted in bingo and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply