Bingocams nieuws

Bingocams Nieuws:

Mei 2016

fourleafclover2014

 

 

 

 

 

 

Check out our brand new ‘Four Leaf Clover’ Bingo Jackpot every day at 15:00. You’ve got even more chances of winning a Guaranteed Jackpot with four jackpots up for grabs in this special hour long online bingo game!

When: Everyday at 15:00
Where: Four Leaf Clover
Duration 13 Rounds ( 12 + 1 goodbye round )
Costs: € 0,10 per ticket (max tickets 40)
Prizes:
Variable + Bouncing Bonus (variable)
Guaranteed Jackpot: 4 x € 25,-
Entry Conditions: Must have deposited € 10 in the last 7 days
Chathost: Present

 

Januari 2014:

Newbie Jackpot €500 op 31 januari.

Als nieuwe betalende speler heb je gratis toegang tot de Newbie Jackpot op 31 januari. Hiermee maak je gratis kans op de gegarandeerde jackpot van €500 cash! Vanaf 19.00 uur heb je automatisch toegang tot de Newbie Jackpot room en speel je mee voor super jackpot.

Log in 31 januari om 19.00 uur in de Newbie Jackpot kamer.

Wanneer: 31 januari
Waar: Newbie Jackpot room
Start: 19:00 voor 12 ronden
Kosten: GRATIS
Prijzen: 1e winlijn: €2,50 | 2e winlijn: €7,50 | FH: €10,-
Jackpot: €500,- cash gegarandeerd
Voorwaarden: Een eerste storting gedaan in januari
Chathost: Aanwezig

 

Maart 2013:

 

Win tijdens het Paasweekend!

We geven mooie prijzen weg tijdens het Paasweekend event op 30 en 31 maart. Wat te denken van een gegarandeerde €500,- jackpot en dikke prijzen voor je Live Win Moment en Avatar en een special Choco Crush chatgame.

Speel mee tijdens het Paasweekend en laat je inspireren door Pasen, versier je avatar met paaseieren, verkleed je als de paashaas als het maar origineel en leuk is. De leukste Live Win Momenten en Avatars worden geselecteerd en maken kans op leuke prijzen. En op 31 maart in de speciale Jackpot Room maak je kans op gegarandeerd €500 cash.

Live Win Moment prijzen:
1e x €100,- Cash
2e x €50,- Cash
3e x €25,- Cash
4e-10e x €20,- Bonus

Avatar prijzen:
1e x €50,- Cash
2e x €25,- Cash
3e x €15,- Cash
4e-10e x €10,- Bonus

Oktober 2012:

Win een auto met het Gouden Ticket Toernooi!!!

De feestmaanden staan voor de deur en ook Bingocams pakt groots uit! Donderdag 1 november starten we met een ongekend mega toernooi, namelijk het tweede Gouden Ticket Toernooi! Het worden weer zeer spannende weken bij Bingocams met de finale op 1 february waar gestreden gaat worden om een splinternieuwe Fiat 500!!!

Een Gouden Ticket geeft je exclusief toegang tot het Gouden Ticket toernooi en daarom is de kans om te winnen levensgroot! Naast een te gekke nieuwe Fiat 500 maak je kans op een mega 40′ smart tv en de allernieuwste laptop!

Kortom, alle reden om een Gouden Ticket in de wacht te slepen. In de maanden november, december en januari kan je op verschillende manieren een gouden ticket bemachtigen.

Bekijk hier hoe je een Gouden Ticket kunt winnen!
Daarnaast kan je tickets winnen met de Golden Ticket Bingo.

We zullen ook nog andere manieren om een gouden ticket te bemachtigen communiceren, houdt daarvoor Bingocams en de nieuwsbrieven in de gaten. Wij hebben er zin in!

September 2012:

NIEUW: 75 ball bingo!

Bijna is het zover. Bingocams introduceert van de week 75 ball bingo. De Betatests zijn goed verlopen waarna we hebben besloten de kamers Soho en Manhattan te openen voor iedereen komende week!

De lijn variant: In de bingo kamer Soho wordt telkens om 5 lijnen gespeeld waarvan de eerste lijn horizontaal, verticaal of diagonaal gewonnen kan worden. De lijnen 2 t/m 4 kunnen alleen horizontaal gewonnen worden, waarna we spelen om de volle kaart. In totaal zijn er dus 5 prijzen te winnen in de Soho bingo kamer!

De patroon variant: In de bingo kamer Manhattan is het de bedoeling om na de 1e lijn (horizontaal, verticaal of diagonaal) een patroon in je bingo kaart te krijgen welke gelijk moet zijn aan de afbeelding in de bingo applicatie.

Het middelste vakje is altijd afgestreept, deze krijg je cadeau!

Dit is een voorbeeld van de patroon variant:

Het te volgen patroon
De winnende bingo kaart

 

De leukste Live Win Momenten van de maand augustus

Klik op de filmpjes om alle 3 de Live Win Momenten te bekijken.

En na een fantastische maand met veel hilarisch en creatieve Live Win Momenten hebben we er 3 moeten kiezen.

In de afgelopen maand augustus wint Dominiqu het leukste Live Win Moment van de maand en verdiend hiermee 1.000,- euro CASH!!!

De prijzen van 500,- euro gaan naar: Knuffelbeertje64 & Aninio

Alle winnaars, van harte gefeliciteerd!

Speel deze maand weer mee voor het Leukste Live Win Moment van de maand en wie weet win jij die dikke prijs van 1.000,- euro cash!

 

Augustus 2012:

Elke laatste vrijdag van de maand: Freaky Friday!

Vrijdag 31 augustus is het weer een Freaky Friday bij Bingocams met echte freaky prijzen, gedurende de hele dag zijn er extra Gegarandeerde Jackpot Prijzen. Er is een totale prijzenpot van 4.000,- euro. De hoogste Jackpot op die dag is 2.500,- euro en wordt gespeeld vanaf 21:00 uur. Naast de prijzenpot van 4.000,- euro zijn er ook 4 gouden tickets te winnen.

Tijdens Freaky Friday zullen alle andere Jackpots komen te vervallen

 

Vanaf 20 augustus live bij Bingocams, de CAM factor

Word jij HET talent van Bingocams? Dan win jij 1.000,- euro cash! Na ruim 1,5 miljoen Live Win Momenten te hebben gezien waarin veel gekke, leuke, creatieve, verassende maar ook emotionele beelden te zien waren gooien we het dit keer over een andere boeg, we gaan op zoek naar HET talent van Bingocams, met de CAM Factor!

In tegenstelling tot andere evenementen zal de winnaar niet worden gekozen door Bingocams, maar door de spelers van Bingocams zelf en iedereen kan meedoen. Hoe? Bekijk hiervoor de event pagina. Klik hier

Juli 2012:

De BingoLympics start a.s. vrijdag

Van 27 juli t/m 11 augustus organiseert Bingocams “De BingoLympics” welke geheel in het teken staat van de Olympische Spelen 2012 in London. Weet jij het voor elkaar te krijgen om 3 medailles te verdienen, dan maak jij GRATIS kans op euro 1.000,- cash!

1) Live Stand-up Comedy met Johan van Gulik
2) 3x per week Happy Hour, elke 2e kaartje gratis


Live Stand-up Comedy met Johan van Gulik

Live vanuit de studio van Bingocams een uur lang lachen, gieren, brullen. Op vrijdag 13 juli van 21:00 tot 22:00 uur heeft Bingocams weer iets unieks in petto, namelijk een uur lang live stand-up comedy van Johan van Gulik.

Tijdens de stand-up comedy zal er ook een gegarandeerde jackpot zijn van maar liefst 250,- euro cash.

Kortom, genoeg redenen om deze datum in je agenda te zetten. Dit wil je absoluut niet missen!

Bekijk de event pagina voor alle informatie.

3x per week Happy Hour, elke 2e kaartje gratis

Happy Hour zorg altijd voor een feestje. We openen daarom 3x per week de Happy Hour kamer. In de Happy Hour room is namelijk elk 2e kaartje gratis! Er is altijd erg veel belangstelling voor Happy Hour. Dus wees op tijd want vol=vol!

Elke maandag, woensdag en vrijdag van 17.00 – 19.00 uur.

De room wordt om 17.00 uur geactiveerd in de kamerkiezer. Je kunt spelen met maximaal 60 kaarten (30 kopen + 30 gratis). Kaartprijs is 0,05 cent. Tot ziens in de Happy Hour room!

 

Juni 2012:

1) Win 100 euro cash, gratis in de Candy Bar!
2) .Newbies kamer, speciaal voor onze nieuwe spelers
3) Waardeer nu op en ontvang 300% extra


Bingocams Candybar

Win 100,- cash, gratis in de Candy Bar!

Speciaal voor onze nieuwe spelers hebben we een speciale gratis kamer geopend, namelijk de Candy Bar. Iedere speler met een Brons 1 status heeft toegang en maakt elke woensdag kans op een jackpot van 100,- euro CASH!

Waar: Candy Bar Room
Wanneer: Vanaf 27 juni elke woensdag om 19:00 voor 12 rondes
Kosten: GRATIS
Prijzen in bonus: 1e lijn: 0,50 / 2e lijn: 1,- / FH: 2,50 (Bouncing Bonus: 2,- euro)
Jackpot in cash: 100,- euro
Kamer restricties: Je moet min. 10,- euro gestort hebben in de laatste 7 dagen voorafgaand aan het toernooi
Chathost: Aanwezig

Wees op tijd, want vol=vol


Bingocams Newbies

.Newbies kamer, speciaal voor onze nieuwe spelers

Bingocams heeft een speciale kamer geopend voor onze nieuwe spelers. Alle spelers met een status Brons 1 & 2 hebben toegang tot deze kamer waar uitleg over Bingocams centraal staan. Hier kun je alle vragen stellen over de werking van het systeem en zal de Chathost pro-actief uitleg geven over alle leuke mogelijkheden binnen Bingocams.

De .Newbie kamer is geopend van ma t/m vrijdag van 12:00 tot 14:00 en van 19:00 tot 0:00 uur


Bingocams Bonus

Waardeer nu op en ontvang 300% extra

Speel nu mee en waardeer je saldo op. Doe je dit nu en voor de 1e keer dan ontvang je niet 200%, maar wel 300% extra bonus. Profiteer nu!

Voorbeeld: Als je minimaal 10 euro stort dan ontvang je 10 euro op je saldometer en 30 euro op je bonusmeter, dus in totaal 40 euro aan speelgeld! Tevens ontvang je elke maandag een gratis 2 euro bonuscode.

This entry was posted in bingo and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.